Yoga med djup & hjärta - Hatha, yin, kundalini, vinyasa, ashtanga

På både Yogarummet Björkhagen och Yogarummet Bagarmossen erbjuder vi ett stort utbud av öppna drop-in-klasser. Dynamisk eller lugn hatha yoga. Flödande och dynamisk vinyasa flow och ashtanga yoga. Välgörande och oftast mjuk kundaliniyoga eller stillsam, meditativ och djupgående yin-yoga. Följ ditt favoritpass vecka efter vecka eller blanda som du vill.

Våra yogastudios erbjuder tillsammans det största yogautbudet i södra Stockholm men vi behåller fortfarande vår jordnära och personliga prägel.

Låt dig inspireras och växa med oss, som människa, i närvaro och i självkärlek. Kom ner i varv och kom ner i kroppen. Vila i din andning, hitta balans och klarhet.

 

Provträna en klass

Du kan provträna en yoga/pilatesklass för 180:- (gruppträningsklasser på Kroppsverkstan kostar 150:-). Om du sedan köper valfritt kort med start från samma datum kan du dra av den summan. Ditt kort kostar dig då inget extra.

 

Gilla oss på Facebook

Via våra Facebook-sidor får du uppdatering och information om klasserna, t ex lite mer information om det är vikarie eller om det är något speciellt tema på en klass.

 

Yogaklasser - droppa in när det passar

Nedan beskrivs de yogaformer som vi erbjuder som drop-in-klasser på våra yogastudios. När du har ett giltigt kort kan du delta så mycket du vill när det passar dig. För aktuella scheman se huvudmenyn.

Du måste inte boka men det underlättar vid incheckning

Normalt sett händer det nästan aldrig att det blir helt fullbokat på våra drop-in-klasser. Därför behöver du normalt sett inte tänka på att boka utan det går bra att bara komma. Dock så underlättar det vid incheckning om du har bokat, så boka gärna via vår app när du är på väg till klassen eller precis när du anländer.
OBS! Under Corona-pandemin är maxantalet halverat på inomhusklasserna och vi rekommenderar bokning.

Yogautövare som gör hunden

Hatha yoga

Hathayoga är samlingsnamnet för all fysisk yoga där kroppen används som vårt främsta redskap för att skapa balans och hitta tillbaka till vårt naturliga tillstånd. Ordet Hatha är sanskrit där Ha betyder sol och Tha betyder måne. Hatha Yoga strävar efter att balansera solens och månens energi för att finna ett inre lugn.

Ett hathayogapass består av klassiska yogapositioner (asanas) med fokus på andning och inre närvaro och som arbetar igenom hela kroppen för att lösa upp spänningar i muskler och leder, göra dig mer smidig och stärka upp kroppen. Passen varierar utefter lärarens egna sammansättning av rörelser.

 • Hatha Flow En mer dynamisk yogaform där man utgår från grunderna i Hatha Yoga och utför de olika positionerna i ett flöde länkat med andetaget.
 • Hatha Strong flow Ett starkare och kanske lite mer fysiskt utmanande flöde men med andetaget som ankare.
 • Lugn Hatha En lugnare yogaform i ett långsammare tempo med färre yogapositioner som du ofta håller lite längre.
 • Hatha Basic En grundläggande hatha yogaklass med mer detaljerade genomgångar av yogapositionerna.
 • Yin & Yangyoga En komboklass av hatha flow och yinyoga.
Utövar Kundaliniyoga

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga passar alla, oavsett ålder och vart vi befinner oss i livet.

Dynamiska övningar tillsammans med andnings-tekniker, meditativt fokus och mantrasång hjälper oss att uppnå fysisk, känslomässig och mental balans.

(Sön: Helene jämn vecka, Frieda ojämn)

Utövar yinyoga

Yin yoga - mjuk & meditativ

En lugn yogaform som är en blandning av yoga, medveten vila, balansering av kroppens energisystem med fokus på att mjuka upp bindväven. De olika positionerna hålls mellan 3-5 min för att kroppen ska hinna med och mjukna och slappna av.

Afterwork Yin med Johan bjuder in dig till att mjukt landa efter en vecka på jobbet, öppna upp för helgens ledighet eller bara ta hand om dig precis där du är.

Vi gör några lätt uppmjukande rörelser, sedan vilar vi in i stilla positioner & återhämtar oss på djupet i kropp & sinne.

Utöva Ashtangayoga

Ashtanga yoga

Ashtanga yoga kännetecknas av dynamiska serier av asanas (positioner) som görs i samma ordning varje gång. När du har lärt dig ordningen och att synkronisera asana med andning kan ashtanga vinyasa yoga vara meditation i rörelse i rytm med andning.

Det finns tre serier som har olika fokusområden. Hos oss lär vi ut den första serien, som de allra flesta utövar och som praktiseras på de allra flesta ledda ashtangayogaklasserna.

 

Utövar vinyasa flow

Vinyasa flow

En fysisk yogaform där vi varvar styrka, balans och smidighet, rör oss in i och ut ur de olika positionerna (asanas) i ett flöde, i samklang med andningens rytm.

Utövar Yoga Nidra

Yoga nidra - medveten sömn

En guidad meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. Yoga nidra utförs liggandes i vilopositionen savasana där du guidas att slappna av i varje kroppsdel, del för del och landa in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn.

Yoga nidra kan hjälpa dig att hitta en total djupavslappning och lösa upp mentala och fysiska spänningar.

Yogarelaterade kurser, workshops & events

Förutom våra drop-in-klasser kan du gå en yogarelaterad kurs eller workshop. Här nedan listas kommande kurser, workshops och events.

Mediyoga
Vi gör långsamma yogiska rörelser och andningsövningar som hjälper dig att släppa spänningar och möjlighet att bli fri eller reducera värk i kroppen, få bättre sömn och hantera stress. 
Kurs för återhämtning & stressreducering
Tillfällen: 6 veckor (Varje vecka)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 900kr (720kr)
Platstillgång: Plats finns
BOKA via medlemsportal

 
Rubycobra
Yogakurser för barn, tonåringar och familjer.
Barn 10-12 år
Tillfällen: 12 veckor (Ej 28/10)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 1320kr (1320kr)
Platstillgång: Plats finns
Läs mer / BOKA via medlemsportal

 
Tonårsyoga 13-17 år
Tillfällen: 12 veckor (Ej 29/10)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 1320kr (1320kr)
Platstillgång: Plats finns
Läs mer / BOKA via medlemsportal

 
Familjeyoga 4-6 år
Tillfällen: 8 veckor (Varje vecka)
Längd: 45 min
Pris (medlem): 880kr (880kr)
Platstillgång: Plats finns
Läs mer / BOKA via medlemsportal

 
FamiljeAcroyoga 6-11 år
Tillfällen: 8 veckor (Varje vecka)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 880kr (880kr)
Platstillgång: Plats finns
Läs mer / BOKA via medlemsportal

 
Handstående
Detta är en kurs för alla som är intresserade av att stå på händer. Du kommer lära dig hur du stegvis och säkert bygger korrekt teknik, alignment, kontroll och styrka för att kunna stå på händer.  
Lär dig bygga handstående från grunden
Tillfällen: 5 veckor (Varje vecka)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 750kr (600kr)
Platstillgång: Plats finns
BOKA via medlemsportal

 
Lär dig bygga handstående från grunden
Tillfällen: 5 veckor (Varje vecka)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 750kr (600kr)
Platstillgång: Plats finns
BOKA via medlemsportal

 
gravidyoga- gravid kvinna
Med hjälp av yoga under graviditeten, lindrar och undviker du bl a problem som oro och känslan av att vara obekväm med kroppens förändringar.
Tillfällen: 8 veckor (Varje vecka)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 1295kr (777kr)
Platstillgång: Plats finns
Läs mer / BOKA via medlemsportal

 
Tillfällen: 8 veckor (Varje vecka)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 1295kr (777kr)
Platstillgång: Plats finns
Läs mer / BOKA via medlemsportal

 
nybrjaryoga500
Vi går igenom yogapositioner (asana), andningsövningar (pranayama) och kortare meditationstekniker. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans urgamla filosofi.
Tillfällen: 12 veckor (Ej 29/10)
Längd: 75 min
Pris (medlem): 1800kr (1080kr)
Platstillgång: Plats finns
Läs mer / BOKA via medlemsportal

 

Våra nuvarande ordinarie yogalärare

Alex Nunez
 • Kundaliniyoga instruktör
 • Medicinsk Yoga instruktör

Jag kom i kontakt med kundalini yoga innan millennium skiftet, för att rehabilitera en skada, och vad jag upptäckte var så mycket mer än rörelser och träning. Det fanns något djupare än så. Kombinationen av yoga övningar, mediation och mantra under ett pass är oslagbart. Man måste åka till Indien för att uppleva något liknande på ett vardagligt sätt, eller så går man till ett kundaliniyoga pass här i Stockholm.

Yoga har för mig blivit en helhetslära, ett förhållningssätt till mig själv och till andra, där filosofi varvat med övningar leder till större kunskap om kropp, knopp och själ. Att förbinda dessa samman, att vara i nuet, i kroppen, att ta en paus i det annars hektiska storstadslivet, är något jag vill förmedla och skapa en större medvetenhet kring. 

 

Anneli Mahara
 • Yogalärarutb. Sivananda Hatha, Indien, 2005
 • Viryayogalärarutb. Skandinaviska Yogainstitutet
 • Ishta Yinyogalärarutb. Ulrica Norberg
 • Gravidyogalärarutb. Atmayoti
 • Restorative & Yoga Nidra, Mona Anand

Att kunna släppa på kraven att prestera och se yogan som ett sätt att utforska sig själv och hitta sin fulla livskraft.

För mig handlar yoga främst om att kunna känna sig närvarande och bekväm med sig själv och sin kropp. Sen att den stärker kroppen och gör den mer smidig är en trevlig bonus.

Erica Löfgren
 • Embodied Flow - Yinyoga Immersion med Satu Tuomela och Scott Lyons
 • Diplomerad Barnyogaledare för Angelica Henriksson från barnyoga.com
 • The Alchemist - Advanced Teacher Training, för Satu Tuomela.

Som ung var jag alltid i flödet av kreativa uttryck; teater, dans, berättande och konst. Att som 18 åring, följa med min mamma och syster till en Hatha yoga kurs, kändes som ett naturligt steg. Att få stanna upp, vara i en fristad av lugn och andning. Jag tyckte väldigt mycket om den stunden på mattan och är tacksam än idag för det mötet med mig och yogan. Resterande 20år, fram tills idag har varit ett utforskande, i min personliga och själsliga utveckling. Yogan har ibland stått i paus för andra upptäckter, men alltid tålmodigt väntat på mig. Under 2013 blev jag förälskad i Yin yogans underbara värld och valde 2018 att utbilda mig inom den. Ett givet komplement och röd tråd till det jag förespråkar i mitt arbete och uppdrag: att ge verktyg och nycklar till människors närvaro, skaparkraft, fantasi, intryck och uttryck. På yogamattan, i livet och under kreativa kurser för skolor, företag och fritid. Hjärtlig Välkommen att följa med längs vägen!

Erica är även skådespelerska och teaterpedagog och driver sitt företag Hello Creative. Hon anordnar pop-up klasser under namnet "YinYoga Deluxe", med fördjupning av Yin yogans ursprung, håller MånMagi cirklar och Kreativa FamiljeYoga workshops. Samt erbjuder privata sessioner med Vägledande kortsamtal, Inre Barnet meditationer och Healing. Hon var i Bali våren 2019 och fördjupade sig bland annat i Embodied Flow - Hatha, Yin & Yang, Restorative, i kvinnans kraft, gåvor och ursprung och kommer under 2020 vidareutbilda sig med en 200h Teacher Training. Det och mer därtill kan du läsa om på hennes hemsida: www.hellocreative.se

Eva Eriksson
 • Yogalärarutbildningar gick hon i USA & Indien i ashtanga-, hatha-, vinyasa-, och yin-yoga.
 • Utbildningar och arbetslivserfarenhet i massage och psykoterapi.

Eva Eriksson är en yogi med lång erfarenhet av yoga i Sverige och utomlands. Eva började med yoga och meditation när hon studerade dans i USA under 80-talet. Genom åren har hon haft möjlighet att möta och praktisera för många inspirerande lärare, som har delat med sig av sin hängivna praktik, och livet självt.

Eva om yoga
"Yoga means put together! All welcome to practice! This is the practice; right here!"

Frieda Wentworth

Frieda kom i kontakt med Kundaliniyogan i Indien 2007 och bestämde sig vid detta första möte att djupdyka in i denna uråldriga vetenskap som för henne representerar helhet, livsglädje och balans.

Hon har sedan dess utbildat sig och undervisat inom olika yoga och meditationstekniker men valt att fokusera på det som för henne är mest givande- Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan med fokus på att hitta sin egen kraft och närvaro, som banar väg för att verkligen känna in sig själv och hitta en större delaktighet och njutning i livet. Hon har undervisat yoga för alla åldrar på yogastudios, arbetsplatser och skolor och har på senaste år nischat sig mot elever som lider av utbrändhet, psykisk ohälsa och depression.

Med dynamiska övningar, meditation, andningstekniker och mantrasång hjälper hon sina elever att bryta igenom fysiska, känslomässiga och mentala blockeringar och ge dem en upplevelse av sin fulla potential.

Kom och låt Frieda guida dig i mötet med dig själv!

Giulia Sansoni
 • 500 tim utbildning i Hatha, Vinyasa, Prenatal and Postnatal yoga.
 • Meditation med Michael Stones-Mentorship program & retreats
 • Flertal utbildningar i Anatomy and Zen philosophy

My intention is to offer a space for individual and collective practice of presence and non-violence (towards ourselves, in the first place) .

The movements or the stillness are synchronised with the breath that hopefully synchronises with the mind , experiencing the present moment, making one able to recall this attention back at any time during daily life.  

The non-violent attitude towards oneself both physically and mentally will eventually inform and permeate the rest of your time off the mat. 

The practice of yoga can be then a bridge for self exploring and collective engagement. 

I see yoga as a branch of activism , where we wake up to life, from our personal struggles and joys to others (including other beings and the earth) struggles and joys."

 

Jan Lundström
 • Kripalu Yoga Teacher Training -USA
 • YogaNidra-Chitra Sukhu

Jan har sin bakgrund som Yogalärare från erkända Kripalu traditionen - ett av USA´s mest etablerade utbildningscenter inom yoga och meditation.
Han har förutom det även sin utbildning inom Yoga Nidra med Chitra Sukhu.
Jan är även utbildad och håller uppskattade klasser inom Restorative yoga och undervisar gärna i yogans lugnare aspekter, med guidning & avslappning på ett sätt som uppskattas av många deltagare.

Jasmin Hedlund
 • Yoga Yama TTC-Yogalärarutbildning
 • Ashtanga yoga utbildning med Laruga Glaser

Jasmin hittade Ashtanga Yoga och Ayurveda för 8 år sedan. Praktiken förändrade hennes liv och hon har praktiserat dem båda sedan dess. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Jasmin håller en egen praktik i allt hon undervisar. Hon älskar den meditativa rörelse som är ashtanga yogan och förvånas varje gång över hur djupt praktiken går.

 

Jenny Boström
 • 500 utbildningstimmar inom Global yoga och Authentic flow
 • Personlig tränare, främst inom pilates och träning under/efter graviditet

Mina klasser är lugna och kreativa och jag guidar dig till att röra dig inifrån och ut med ditt andetag som vägvisare.

Jenny om yoga
Yogan fann sin väg till mig när jag genom att ha stressat och pressat mig själv för hårt fick problem med min rygg. Idag är yogan min livlina som hjälper mig att hantera mig själv och livet. Den påminner mig om vad som är viktigt, hur jag vill vara och leva.

Johan Hedström
 • Utbildad mediyogainstruktör
 • Certifierad Yinyoga och Meditationsinstruktör
 • Hatha yoga TTC- Indien
 • Studerat för Pema Chödrön och Thich Nhat Hanh
 • Certifierad integrativterapeut inom transpersonell psykologi, psykodynamisk teori och KBT

På 90-talet började jag med yoga och meditation och har sedan dess praktiserat och studerat i ett flertal olika traditioner runt i världen. Idag jobbar jag med yoga, meditation, psykoterapi och coachning runt om i Sverige med basen i Stockholm.

Jag ser yoga som ett sätt att vitalisera, återhämta, öppna upp kropp och sinne. Effekten av yoga är ett liv med mer empati, mod, lycka och närvaro.

Från mitt hjärta och sinne önskar jag dig varmt välkommen att yoga med mig.

Mer om Johan Läs mer om Johans arbete här:

Facebookgruppen Stillhet och Rörelse:

https://www.facebook.com/groups/299242064471/

Facebooksidan Lifeful Festival:
https://www.facebook.com/Lifeful-Festival-253074798851226/

Foto: PRO NON- pronon.se

Kristin Winander
 • Lärarutbildn. i hatha yoga, Ashiyana Yoga Centre, Goa, Indien
 • Gravidyogalärarutbildn. Ulrica Norberg & Jennie Liljefors, Stockholm
 • Utbildningar och arbetslivserfarenhet inom healing och zen coaching

Under min återhämtning från en utmattning 2008 gick jag på en ashtanga yogaklass och var helt såld direkt. Andningen, flödet och den efterföljande avslappningen kändes magisk. Jag fortsatte träna ashtanga flera år och hittade även hatha yogan som kompletterade ashtanga yogan bra för mig. Successivt började en nyfikenhet för de mer långsamma och stillsamma yoga- och meditationsformerna växa i mig. Jag började träna yin yoga och sittande meditation och märkte en djupgående förändring i hela mitt system, ett inre lugn som jag inte upplevt tidigare.

Sedan min första yogalärarutbildning har jag undervisat olika yogaformer, exempelvis ashtanga, hatha flow, hatha soft, yin yang yoga, yin yoga, senior yoga. Jag jobbade flera år på YogaHuset i Linköping, innan jag flyttade upp till Stockholm för två och ett halvt år sen.

”Kristin har ett väldigt mjukt och inkännande sätt och uppmuntrar alltid sina elever att utforska yogan utefter sina egna förutsättningar. Hon är en god pedagog som skapar trygghet i yogasalen genom sitt tydliga och lugna sätt att leda klassen. Som yogalärare är det viktigt att vara sig själv och förmedla den kunskap som man själv landat i och det är enligt mig en viktig anledning till att Kristin varit så populär hos våra elever. Hon utstrålar en autenticitet som är väldigt värdefull.”

Jessica Lundqvist, ägare och grundare av YogaHuset i Linköping

För mig är yogan ett utforskande som ger mig nya upptäckter och insikter om mig själv. Det gör att jag idag upplever mig själv och mitt liv som mer balanserat, tillfredsställande och lustfyllt. Yogan stärker min acceptans till mig själv, mina förutsättningar och behov. Samtidigt ger den mig värdefulla verktyg att ta hand om mig själv och balansera, vitalisera, stärka och hitta avslappning för kropp, sinne och själ. Det är en fantastisk kombination!

Mer om Kristins arbete hittar du på www.kristinwinander.se och Facebookgruppen ARTYoga https://www.facebook.com/artyyoga/    

Madeleine Stjernswärd Asker
 • Ashtanga yoga (200 h)
 • Rocket vinyasa yoga (100 h)
 • Ishta/Hatha yoga (300 h)
 • Kundalini yoga (200 h) m fl vidareutbildningar enligt Yoga Alliance

Madeleines klasser varierar efter behov och stil från lugn från medveten Hatha yoga till dynamiska och kreativa Vinyasa-klasser. Med djupa insikter i både de fysiska och andliga aspekterna av yoga får varje elev hjälp av Madeleine både att hitta rätt i yogaställningarna samt att finna lugnet och meditationen i yogan.

Jag har alltid varit en sökande person och jag hittade yoga tidigt, blev elev till en äldre yogalärare (hatha yoga). Men det var inte förrän 1993 när jag utbildade mig till kundaliniyogalärare som yogan grep tag i mig, jag fick många fina redskap, provade den sköna yogiska livsstilen och började dela med mig av att detta till andra. Ashtanga yoga hittade jag långt senare. Larry Schultz med sin humor och kreativitet inspirerade och de utmanande serierna i Rocket vinyasa fick mig att hitta en ny inre styrka.

Jag tog Teacher training i Stockholm (med bl a David Kyle) och Rocket vinyasa teacher training i San Franscisco. Jag älskar yoga och är tacksam att få ge den vidare till så många som möjligt.

Förutom yogalärare är jag astrolog, ayurvedisk yogamassör och Nia-instruktör.

Mateusz Krawiec
 • 500 tim kundaliniyogalärarutbildning med Viveka Pasquier
 • Rocket vinyasa med Madeleine Stjernswärd Asker
 • Hatha yoga with Ewa Barańska.

My passion is every possibility that exist in the human body. All movement disciplines have something to offer to our collective knowledge, but from all the disciplines I have tried, I have chosen to focus on yoga because of its rich aspects of inner work. I consider the therapeutic potentials of yoga traditions to be the most unique of all.

In my classes I invite you to learn the basics, so that you can safely enjoy the flow of movement with your breath and allow the body to fully express itself. Welcome to join me for yoga at Yogarummet on Monday evenings.

Niklas Elgeryd
 • Yogalärarutbildning 200+100 YTT , inriktning Vinyasa, Hatha och Yin-Radiantly alive i Ubud, Bali 2014
 • Freediving instructor SSI level 2, 2012
 • freediving instructor Pure Apnea level 2, 2017

På mina klasser kan du räkna med att svettas, utmanas och bli pushad till gränser på ett glatt sätt.

Jag har alltid varit fysiskt aktiv och har alltid haft ett stort intresse för rörelsemönster.
Växte upp med att spela basket på elitnivå för att övergå till kampsport (thaiboxning och taekwondo) och senare parkour, downhill longboard, fridykning och klättring.

Yoga upptäckte jag 2012 när jag jobbade som fridykningsinstruktör på Lombok i Indonesien. Fridykningsskolan som jag jobbade för var även en yogastudio, så det var naturligt att testa att gå på en klass. När jag 10 minuter in i första klassen insåg att all min tidigare erfarenhet av kroppskontroll inom extremsportsträning knappt gjorde någon nytta blev jag direkt intresserad av den här nya sortens sätt att kontrollera rörelser och kombinera dem med andningen. Efter det blev det yoga varje dag och sex månader senare gick jag min YTT i Indonesien.
Jag har freelansat som yoga-, movement-, thaiboxning och breathworkinstruktör på heltid sedan dess.

Indonesien besöker jag fortfarande regelbundet och oftast för att leda teacher´s trainings eller djupträna fridykning.

Grunden till min besatthet inom yoga har alltid varit andning men de senaste åren har handstands blivit en lika stor del.
Till Vt 2020 kommer jag erbjuda kurser i handstående på Yogarummet Björkhagen.

Jag och min vän Fredrik driver även "Kvarterets Kombucha", ett kombuchamikrobryggeri på Södermalm.

 

Rikard Skogberg

Min yogaresa började långt innan min asana-praktik började. Jag har alltid haft ett intresse att förstå varför vi är här och detta sökande fick en helt annan dimension när jag i min dansutbildning i NYC kände hur både kroppen, sinnet och själen mådde bra. Att lämna en klass utan att ha en anledning att vara glad var vad som fick mig att vilja fortsätta att utforska yogan.

Nu 15 år senare med ett antal utbildningar av olika former av yoga har jag fortfarande samma inspiration till att dela med mig och till att fortsätta att utvecklas. Jag undervisar utifrån att yogan ska kännas bra. Det kan vara jobbigt och utmanande i vissa lägen men viktigast är att lyssna och vara uppmärksam i vår praktik. Vi behöver inte bli bättre utan vi är redan där, vi behöver bara upptäcka glädjen och närvaron i vår kropp igen. Jag undervisar i flera former av yoga men främst hatha, restorative och yin.

Jag är även certifierad Osteopat och jobbar med Osteopati, massage och kraniosakral terapi.

Titti Bjernér
 • Ashtangayoga, Rocketyoga, Hathayoga- It´s Yoga
 • Gravidyoga & Mammabebisyogalärarutbildning- Atmajyoti
 • Yinyoga-Satu Tuomela
 • Qi Gong
 • Fördjupningskurser i Kundaliniyoga , Paranayamayoga och nu senast i Embodied Flow

Som vilsen tonåring i början av 90-taletkom yogan in i mitt liv som en räddande ängel .

Det kändes väldigt tryggt att veta att det fanns en säker plats att landa på med yogans hjälp.

Jag gick min första yogalärarutbildning i Ashtangayoga 2011. Sedan dess har jag fortsatt att utbilda mig till instruktör i Yinyoga, Hathayoga, Gravidyoga, Mamma-bebisyoga, Rocketyoga, och Qi Ging. Jag har även gått fördjupningskurser i Kundaliniyoga , Paranayamayoga och nu senast i Embodied Flow.

Under årens lopp har jag tagit intryck av många olika yogastilar och skolor.

Jag fäster ingen större vikt vid de olika stilarna utan det viktigaste för mig är att hitta balansen i min kropp och i hela mitt system.

För att hitta balansen behöver vi först lära känna oss själva på djupet. Det är något som jag har ägnat hela mitt liv åt att utforska.

Jag älskar att få dela med mig av mina verktyg och kommer nog aldrig att sluta utforska yogans magi.

Yogan är en del av mitt liv, som ett ankare till mitt sanna jag.