Personlig träning - nå dina träningsmål!

Genom att ta hjälp av en personlig tränare ökar du dina chanser att uppnå dina mål

Oavsett vilket mål du har så kommer en personlig tränare hjälpa dig att komma dit. Träningen kommer skräddarsys efter dig och dina förutsättningar samtidigt som den är säker och effektiv. Våra personliga tränare kommer även vara med på resan för att motivera dig och förändra träningen när det behövs mer utmaning.

 

Några fördelar med personlig träning:

 • Du får hjälp att komma igång/uppnå en hållbar livsstilsförändring
 • Du når dina mål/får resultat snabbare
 • Du håller dig frisk och skadefri
 • Du får hjälp att bli motiverad/utmanad
 • Du får en mer varierad träning

 

Medlem som är nöjd med medlemsrabatten

Medlemsrabatt 10%*

Medlem är den som har ett giltigt och ej fryst träningskort, dock ej klippkort. Som medlem får du 10% rabatt på personlig träning.

BOKA så här

Maila info@kroppsverkstan.org med dina kontaktuppgifter så kontaktar Viktoria dig.

Aktiveringsavgiften om 300:- inkluderar 2*45 minuter med personlig tränare!

För dig som aktiverar gymträning och som inte tidigare haft gym aktiverat tillkommer en aktiveringsavgift som inkluderar personlig träning:

 • Första tillfället: 45 min konsultation. Vi gör en behovsanalys & rörlighetsanalys för att ta reda på nuläge och framtida mål. 
 • Andra tillfället: 45 min träning. Du får träna på ett sätt som effektivt tar dig mot dina målsättningar utifrån dina förutsättningar.

Maila info@kroppsverkstan.org för att boka ditt första PT-tillfälle.

PT á ca 55 min Pris/st Medlem
1 st 750:- 675:-
3 st 725:- 653:-
10 st 700:- 630:-
20 st 675:- 608:-
30 st 650:- 585:-

 

Våra personliga tränare

Claes Holm
 • Intensive PT - Internationell personlig tränare

Om man tränar med mig får man framförallt ett trevligt och tillmötesgående bemötande kombinerat med kvalitativ och skadefri träning. Min ambition är att träningen ska vara så smidig och effektiv som möjlig, d.v.s att den ska passa för just dina behov utan att ta upp mer tid och energi än nödvändigt.

När det gäller skador så kan jag hjälpa dig som kund att jobba runt eller stärka upp kroppen med en existerande skada.

Jag har 6 års erfarenhet av kampsport av olika slag. (MMA/BJJ/Boxning) och kan lära ut enkla tekniker och använda det som ett roligt och effektivt sätt att komma i form på. Vill man ha mer teknisk träning inom boxning så går det också bra. 

Jag kan också erbjuda skräddarsydda kost och träningsscheman. 

Mitt mål med alla kunder är att dom ska ha roligt och alltid känna sig motiverade med hjälp av nya målsättningar och utmaningar. 

Viktoria Lindskog
 • Personlig Tränare - Axelsons
 • Endurance Personal Trainer - Konditionsidrott
 • MammaTränare - MammaMage
 • Löpcoach - Konditionsidrott
 • Olympiska Lyft

För mig är det viktigare att du kan utföra en övning med korrekt teknik där skaderisken är minskad än att kunna göra så många reps som möjligt så tungt som möjligt. Därför lägger jag stor vikt vid stabilitet och rörlighets träning för att sedan arbeta upp styrkan till att kunna lyfta tyngre. Alla mina träningspass är alltid individanpassade med ditt mål i fokus och när vi ses tränar vi alltid efter din dagsform.

PT-relaterade kurser, workshops & events

Förutom enskilda PT-sessioner kan du gå en kurs eller workshop. Här nedan listas kommande kurser, workshops och events där antalet deltagare är få eller som på annat sätt är relaterade till personlig träning.

Just nu finns inga kommande PT-relaterade kurser eller events att presentera.