Om oss

Kroppsverkstan & Yogarummet är en mini-kedja med tre träningsanläggningar i södra Stockholm. Kroppsverkstan är ett hälsocenter i Hammarbyhöjden med gym, gruppträning och behandlingscenter. Yogarummet Bagarmossen är en mer renodlad yogastudio i egna lokaler i Bagarmossens Folkets Hus och nyöppnade Yogarummet Björkhagen är en yogastudio i rymliga lokaler som förutom yoga även erbjuder konserter för djupavslappning, dansklubb och hälsocafé.

Vi vill kunna erbjuda en personlig, hemtrevlig och mysig atmosfär med fokus på att må bra! Du ska kunna slappna av och vara dig själv, bara komma som du är vare sig du är helt nyvaken eller stressad efter en hektisk dag på jobbet.

Vi som sköter driften av våra anläggningar kan du snart läsa om på denna sida. Yogalärare, gruppträningsinstruktörer, personliga tränare och behandlingsterapeuter kan du redan nu läsa om. Några som vi uppskattar men som inte presenteras personligen är de karmayogisar som hjälper till med incheckning inför vissa klasser och med att öka trivseln för medlemmar och besökare.

 

Kontakt - frågor och svar

Covid-19, hur anpassas er verksamhet? Vi håller öppet men anpassar utbudet efter deltagande och följer rekommendationer: ser till att det finns tvål, desinficering, handsprit. Yoga och gruppträning hålls med reducerat maxantal för att kunna hålla social distansering om ca 2 meter. Vissa pass hålls utomhus och vi erbjuder även livesändning av klasser för träning hemifrån. Redskap delas i så liten mån som möjligt och vi ber dig därför använda egen yogamatta om du har.

Boka klass: Under Corona-krisen rekommenderas bokning, dels eftersom klasser kan ställas in väldigt sent pga lärares sjukdomssymptom och du som är bokad då får ett meddelande, dels eftersom klasserna har färre maxantal.

Behöver jag BOKA pass? Se om Covid-19 ovan om vad som gäller under Corona-krisen. Under normala tider är det väldigt sällan fullt så så kan du bara komma, ca 10 min innan pass-start.
OBS! Vissa pass på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden hålls då receptionen är stängd, i så fall går du direkt till gruppsalen 10 meter bredvid gymingången. Vissa av dessa pass kan ej bokas. Är receptionen öppen checkar du alltid in på pass via receptionen.

Jag får FRISKVÅRD, hur får jag kvitto/hur gör jag? Läs mer på vår sida om hur du köper och redovisar din friskvård hos oss.

Jag ska på BEHANDLING men kommer inte in? Behandlingscentret är på nummer 14, inte vid gymingången. I din orderbekräftelse och i det sms som skickas strax innan din behandling ser du adress och portkod.

När kan jag PROVA gymmet? Du kan prova gymmet på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden då receptionen är öppen, se tider nedan. Bara att komma då. Under gymmets öppettider kan endast de med nyckelbricka komma in.

 

Våra telefon- och besökstider

Oavsett var du tränar så kan du alltid kontakta Kroppsverkstan Hammarbyhöjden med dina frågor och önskemål. Det är också där du hamnar då du ringer oss.

Receptionens öppettider Hammarbyhöjden
Telefon- och besökstider
Malmövägen 48, T - Hammarbyhöjden (ca 100 meter)

23/8-22/12:
Reception stängd alla röda dagar
Mån 17.00-18.00, 18.40-20.00
Tor 16.00-19.00
Fre 09.00-11.00

08 - 39 15 00
info@kroppsverkstan.org

Relaterade länkar

Besökstider Bagarmossen
Djupågatan 1, T - Bagarmossen (ca 100 meter)

Receptionen är bemannad 20 minuter innan varje klass. Vill du nå oss andra tider så kan du ringa Hammarbyhöjden, eller maila.

info@kroppsverkstan.org

Relaterade länkar

Besökstider Björkhagen
Halmstadsvägen 41, T - Björkhagen (ca 150 meter)

23/8-22/12:
Reception stängd alla röda dagar
Ons 17.30-19.30
Lör 9.00-11.00

Samt 20 minuter innan övriga klasser

Vill du nå oss andra tider så kan du ringa Hammarbyhöjden, eller maila info@kroppsverkstan.org.

Relaterade länkar