Om oss

Kroppsverkstan & Yogarummet är en mini-kedja med två träningsanläggningar i södra Stockholm. Kroppsverkstan är ett hälsocenter i Hammarbyhöjden med gym, yogastudio och behandlingscenter och Yogarummet Bagarmossen är en mer renodlad yogastudio i egna lokaler i Bagarmossens Folkets Hus.

Vi vill kunna erbjuda en personlig, hemtrevlig och mysig atmosfär med fokus på att må bra! Du ska kunna slappna av och vara dig själv, bara komma som du är vare sig du är helt nyvaken eller stressad efter en hektisk dag på jobbet.

Vi som sköter driften av våra anläggningar kan du snart läsa om på denna sida. Yogalärare, gruppträningsinstruktörer, personliga tränare och behandlingsterapeuter kan du redan nu läsa om. Några som vi uppskattar men som inte presenteras personligen är de karmayogisar som hjälper till med incheckning inför vissa klasser och med att öka trivseln för medlemmar och besökare.

 

Kontakt - frågor och svar

Behöver jag BOKA pass? Nej, det är väldigt sällan fullt så bara kom, ca 10 min innan pass-start.
OBS! Vissa pass på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden hålls då receptionen är stängd, i så fall går du direkt till gruppsalen 10 meter bredvid gymingången. Är receptionen öppen checkar du alltid in på pass via receptionen.

Jag får FRISKVÅRD, hur får jag kvitto/hur gör jag? Läs mer på vår sida om hur du köper och redovisar din friskvård hos oss.

Jag ska på BEHANDLING men kommer inte in? Behandlingscentret är på nummer 14, inte vid gymingången. I din orderbekräftelse och i det sms som skickas strax innan din behandling ser du adress och portkod.

När kan jag PROVA gymmet? Du kan prova gymmet på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden då receptionen är öppen, se tider nedan. Bara att komma då. Under gymmets öppettider kan endast de med nyckelbricka komma in.

 

Våra telefon- och besökstider

Oavsett var du tränar så kan du alltid kontakta Kroppsverkstan Hammarbyhöjden med dina frågor och önskemål. Det är också där du hamnar då du ringer oss.

Telefon- och besökstider Hammarbyhöjden
Malmövägen 48, T - Hammarbyhöjden (ca 100 meter)

2/1-12/1 (stängt 6/1):
Tis - Tors 16.00-19.00
Lör 09.00-11.00

13/1-17/5:
Mån - Tors 15.00-20.00
Fre 08.30-10.30
Lör 09.10-11.10

08 - 39 15 00
info@kroppsverkstan.org

Relaterade länkar

Besökstider Bagarmossen
Djupågatan 1, T - Bagarmossen (ca 100 meter)

Receptionen är bemannad 20 minuter innan varje klass. Vill du nå oss andra tider så kan du ringa Hammarbyhöjden, eller maila.

info@kroppsverkstan.org

Relaterade länkar