Mamma bebis yoga, styrka & core/pilates för nyblivna mammor

Upplägg: Löpande drop-in, ej kurs, kom när det passar!
Schema: Se huvudmenyn för länkar till scheman
Anläggningar: Yogarummet Björkhagen, Kroppsverkstan Hammarbyhöjden
Priser: Se fliken Träning för nyblivna mammor på vår sida med priser

 

Ta med din bebis på klassen, eller kom själv

Har du nyligen fött barn? Grattis! Vi har satt ihop en variation av klasser för dig som nybliven mamma för att du ska få bästa och mesta resultat.

På mamma-klasserna är oftast bebisarna med, men det går jättebra för kvinnor att komma själv, speciellt om du vill träna bäckenbotten och de djupliggande magmusklerna.

 

Tidsperiod - när passar dessa klasser?

Från att du har läkt efter förlossningen, vanligtvis då barnet är 2-3 månader, tills det börjat krypa (ca 8 månader) är det vanligast att gå på mamma-träning. Om barnet börjat krypa och du fortfarande vill bygga upp din skadade muskulatur rekommenderar vi att du fortsätter gå på klasserna men utan ditt barn.

 

Mamma bebis yoga

Mamma i position nedåtgående hunden med glad bebis under sig

Mamma bebis yoga är ett bra och skönt sätt att komma igång med hela kroppen och stärka din muskulatur på ett säkert sätt. Dessutom blir det ett sätt att skapa kontakt med ditt barn.

Stark mamma

Mamma håller barn under ett styrkepass

Stark mamma fokuserar fortsatt på bäckenbotten och magen inklusive djupa magmuskeln, men här får du ta i med hela kroppen och svettas loss. Alltid på din nivå.

Mamma core/pilates

Coreträning och pilates som stärker mamma med bebis

Mamma core/pilates behåller fokuset på bäckenbotten och stärker magen inklusive djupa magmuskeln samt sätes- och hållningsmuskulatur. Du stärker kroppen inifrån och ut och hittar muskler du inte visste du hade!

JUST NU:
Köp kort för gruppträning,
få alla mammaklasser,
på alla anläggningar!

Kort för dig som går varje vecka
Genom att köpa något av korten Autogiro/Årskort gruppträning (ej yoga/pilates) & gym, Kroppsverkstan så får du tillgång till alla mammaklasser på alla anläggningar. Som kortnamnet antyder ingår även Hammarbyhöjdens gruppträningsklasser, dock ej de vanliga yoga eller pilatesklasserna.

Köp klippkort för mamma-träning om du ej går varje vecka
Klippkortet gäller på alla mammaklasser på alla anläggningar. Du tjänar på att köpa klippkort om du i genomsnitt går mindre ofta än ett pass i veckan.

 

ALLTID:
Gym ingår på alla mamma-kort!

 

Köper du något av autogiro mamma-korten ingår gym på Kroppsverkstan mot en aktiveringsavgift på 300:-. I avgiften ingår 2*45 minuter med en personlig tränare. Du kan välja en tränare som är specialutbildad för nyblivna mammor.

 

Prova en klass för 175 kr
Innan du bestämmer dig kan du prova en klass för 175 kr. 

Om du saknar kort, vill prova på en gång går det bra att göra det genom att maila till info@kroppsverkstan.org. Vi bokar då in dig på ett pass mot att du i förväg betalar via swish.
Du kan också chansa att det finns plats och droppa in men pga pandemin har vi begränsat med platser så chansen är stor att det är fullbokat.

Köp ditt mamma-kort så här

  1. Köp ditt kort via vår medlemsportal - från prislistan kan du klicka på Köp-länk.
  2. Om du har provat en klass tidigare kan du dra av summan du betalade. Kortet blir i så fall giltigt från provdatum. Maila oss efter ditt köp i så fall så justerar vi startdatum och belopp på ditt mamma-kort. Du kan svara på orderbekräftelse/faktura-mailet för att nå oss.