Kurs: Gravidyoga

gravidyoga- gravid kvinna

Startdatum & pris

Klicka på nedanstående datum för kort info och bokningslänk.

Tillfällen: 8 veckor (Varje vecka)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 1295kr (777kr)
Platstillgång: Plats finns
BOKA/INFO
 
Tillfällen: 8 veckor (Varje vecka)
Längd: 60 min
Pris (medlem): 1295kr (777kr)
Platstillgång: Plats finns
BOKA/INFO
 

Gravidyoga i små grupper som förbereder dig på bästa sätt

I våra små grupper (ofta 8-10 personer, max 14) önskar vi att du får en bra kontakt med både lärare och andra blivande mammor. Då blir kursen en personlig resa där du kan vara dig själv och låta dig guidas till större kännedom om kroppen och vad som väntar dig.

 

Kompensation för missade tillfällen

Du har möjlighet att direkt eller inom ett år efter avslutad kurs ta igen missade tillfällen på någon av våra anläggningars klasser enligt de scheman som länkas till från huvudmenyn, t ex Stark mamma/kvinna-klass eller Mamma bebis yoga-klass med ditt barn efter födseln. Dock finns ej möjlighet att ta igen på annan kurs som denna.

 

Medlemskap ger mervärde

Som medlem får du 40 % på gravidyogakursen. Medlem är den som har ett giltigt och ej fryst träningskort, dock ej klippkort. 

Kombinera övrig träning med kursen
Ditt medlemskap kan innefatta en eller alla anläggningarna. Läs mer om utbudet på respektive anläggning. När du är gravid så kan du träna nästan som vanligt hela vägen fram till förlossning, så länge du mår bra. Att kombinera detta med en längre gravidyogakurs kostar inte mycket extra men kan ge ett värdefullt mervärde.

Årskort och autogiro är frysbart
Köper du årskort eller autogiro så kan du frysa kortet fritt när graviditeten sätter stopp för träningen och tina upp det lagom till att börja med Mamma bebis yoga och Stark mamma-träning för djupa magmuskeln och bäckenbotten. Mammaträningen ingår på medlemskapet.

Frågor
Ring 08-391500 eller maila till info@kroppsverkstan vid frågor eller önskemål.