Litet men fullt utrustat gym

Kroppsverkstan har ett gym på 270kvm uppdelat på två våningar. Här hittar du all utrustning du behöver, som bland annat löpband, crosstrainers, cyklar, roddmaskiner, stakmaskin, styrkemaskiner och ett stort utbud av fria vikter och stänger, för att få till en bra träningsrutin.

Aktiveringsavgift inkluderar 2 x 45 min med personlig tränare

För dig som aktiverar gymtillträde första gången tillkommer en engångs aktiveringsavgift om 300:-. I avgiften ingår personlig träning, läs mer om upplägget här.

 

(från 249:-/mån, se priser)

Nyckelgym öppet alla dagar - året runt

Med din gymnyckel kan du träna alla dagar året runt enligt följande öppettider:
Måndag-Fredag  05.30-22.00
Lördag 08.00-20.00
Söndag 08-00-21.00

 

Saknar du gymnyckel?
Besök oss under receptionens öppettider för att kvittera ut din nyckel.

 

Öppetider

Provträna gym - första gången GRATIS!

Om du aldrig tränat i gymmet förut eller om det var några år sedan, så är du alltid välkommen att prova en gång gratis! (Gäller ej klasser)

 

Du kan provträna när gymmet är bemannat, under receptionens öppettider. Övriga tider kan endast de med giltigt träningskort komma in.

Åldersgräns 18 år – men minderåriga kan träna tillsammans med vuxen

(100 kr/mån – gäller minderårig som tränar i vuxens sällskap)

 

Eftersom den största delen av gymmets öppettider sker under obemannade tider så krävs det ett avtal mellan oss och den som tränar och därför behöver du som vill träna själv under våra obemannade tider vara minst 18 år.

 

Om du som vuxen vill träna tillsammans med ditt barn/ungdom så behöver du ha ett autogiro eller årskort som inkluderar gym för att kunna lägga till träning för ett barn/ungdom för 100 kr/månad. Kontakta oss så hjälper vi dig.