Nyhet! – Prova på kort

Köp vårt prova på kort för 500:- och träna så mycket du vill under 30 dagar.

Detta är en perfekt lösning för dig som vill testa våra yoga och gruppträningsklasser under 30 sammanhängande dagar.

Erbjudandet kan bara användas vid ett tillfälle och är personliga. Kortet gäller ej gym

 

Köp kortet här

På Kroppsverkstan i Hammarbyhöjden erbjuder vi ett stort utbud av öppna drop-in-klasser. Hos oss finns en bra blandning av pass där du utmanar både din kondition och styrka med allt från högintensiva cirkelpass till lite lugnare pilatesklasser. Följ ditt favoritpass vecka efter vecka eller blanda som du vill.

 

På våra systeranläggningar Yogarummet Björkhagen och Yogarummet Bagarmossen erbjuder vi ett stort utbud av öppna drop-in-klasser i flera olika typer av yoga.

Prova en klass till drop-in-pris och dra av summan från valfritt kort

Du kan prova en klass till drop-in-pris innan du bestämmer dig för att köpa medlemskap. Denna summa kan du sedan dra av från valfritt kort (klippkort, autogiro etc) mot att kortet startar från det datum du köpte din drop in. (Gäller endast 1 drop in betalning/medlemskap)

 

För att prova en klass kan du antingen dyka upp och köpa en drop in på anläggningen i mån av plats, alternativt mejla till info@kroppsverkstan.org så bokar vi in dig på ett pass mot att du i förväg betalar via swish.

Drop in på Kroppsverkstans gruppträning: 175:-

Våra Gruppträningsklasser

Spinning – En träningsform på motionscykel som främst ger dig starkare hjärta, ben och bättre syreupptagningsförmåga.

 

Outdoor Training – Högintensiv intervallträning, vi jobbar i olika längd på intervallerna och varvar olika typer av konditionsövningar med övningar där du använder kroppen som redskap.

 

Cirkelfys – Ett kort och intensivt pass för träning av både styrka och kondition. Varierande, roligt och effektivt. Kan anpassas till din nivå. I cirkelfys & core har vi även bakat in magträningen i passet.

Cirkelstyrka – Ett kort och intensivt pass för träning av styrka. Varierande, roligt och effektivt. Kan anpassas till din nivå.

 

Soma Move – Du arbetar med kroppen som motstånd och med underlaget – golvet och en yoga- eller träningsmatta – som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster som ökar rörlighet, styrka och kondition, där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

 

Pilates – Du utför mjuka och långsamma kroppsrörelser, samt använder din andning för att nå muskler i andningsapparaten och magen. Det stärker hela kroppen, speciellt den mer djupliggande och grundläggande bålmuskulaturen som annan träning oftast inte fokuserar på.

 

Core – Ett pass med fokus på att stärka upp de små musklerna i kroppen som hjälper till att hålla oss upprätta under dagen. Du får jobba med båda statiska och dynamiska rörelser.

Boka nu