Gym

Vi erbjuder ett fullt utrustat nyckelgym som är öppet alla dagar året om. Saknar du gymnyckel? Då behöver du besöka oss under receptionens öppettider, läs mer här.

Gruppträning

Hos oss hittar du ett varierat utbud av drop in klasser. För att läsa mer om vårt utbud, klicka här. Vi erbjuder även klasser för nyblivna mammor och seniorer.

 

Just nu erbjuder vi även ett stort antal av våra klasser från alla våra anläggningar online.

Schema

Personlig Träning

Hos oss finns välutbildade personliga tränare som kan hjälpa dig med att nå dina mål. Läs mer här om personlig träning.

Provträna gym – första gången GRATIS!

Om du aldrig tränat i gymmet förut eller om det var några år sedan, så är du alltid välkommen att prova en gång gratis! (Gäller ej klasser)

Du kan provträna när gymmet är bemannat, vilket det är under receptionens öppettider. Övriga tider (gymmets öppettider) kan endast de med giltigt träningskort komma in.

 

Prova en klass till drop-in-pris och dra av summan från valfritt kort

Du kan prova en klass till drop-in-pris innan du bestämmer dig för att köpa medlemskap. Denna summa kan du sedan dra av från valfritt kort (klippkort, autogiro etc) mot att kortet startar från det datum du köpte din drop in. (Gäller endast 1 drop in betalning/medlemskap)

 

För att prova en klass kan du antingen dyka upp och köpa en drop in på anläggningen i mån av plats, alternativt mejla till info@kroppsverkstan.org så bokar vi in dig på ett pass mot att du i förväg betalar via swish.

Drop in på Kroppsverkstans gruppträning: 175:-