Funktionell styrketräning i fullt utrustat gym i två våningar

Gym med personlig touch och lugn atmosfär finns det få av i Stockholm. Många väljer att träna på Kroppsverkstan Hammarbyhöjdens gym trots att de bor i Björkhagen, Bagarmossen, Enskede eller Kärrtorp.

 

Skönt gym med bra funktionell träning

(249:-/mån, se priser)

I gymmet på 270 kvm finns löpband, crosstrainers, roddmaskiner, stakmaskin, styrkemaskiner och ett jämförelsevis stort utbud av fria vikter och stänger vilket passar bra för dig som gillar funktionell styrketräning.

Vår träningsfilosofi är funktionellt inriktad. Det gör att vi ofta rekommenderar övningar med fria vikter eftersom du då också tränar bål- och balansmuskler. Det är också mycket roligare!

Vill du slippa köa till utrustning, få ett mer personligt bemötande och få ut mer av din gymträning? Här är det oftast en skön och lugn atmosfär där du kan stressa ner och fokusera på styrketräningen och där du lätt får hjälp av både andra medlemmar och personal.

Klocka

Nyckelgym öppet alla dagar - året runt

Med din gymnyckel kan du träna alla dagar året runt enligt nedan öppettider.

Måndag - Fredag 05.30-22.00  
Lördag 08.00-20.00  
Söndag 08.00-21.00   

Saknar du gymnyckel? Då behöver du besöka oss under receptionens öppettider, läs mer här.

Nöjda efter ett provträningspass i gymmet på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden

Provträna gym - första gången GRATIS!

Om du aldrig tränat i gymmet förut eller om det var några år sedan, så är du alltid välkommen att prova en gång gratis! (Gäller ej klasser)

Du kan provträna när gymmet är bemannat, vilket det är under receptionens öppettider. Övriga tider (gymmets öppettider) kan endast de med giltigt träningskort komma in.

Aktiveringsavgift inkluderar 2x45 min med personlig tränare

För dig som aktiverar gymtillträde första gången tillkommer en engångs aktiveringsavgift om 300:-. I avgiften ingår personlig träning, läs mer om upplägget här.

Åldersgräns 18 år - men minderåriga kan träna tillsammans med vuxen

(100 kr/mån - gäller minderårig som endast tränar i vuxens sällskap)

Eftersom den största delen av gymmets öppettider sker under obemannade tider så krävs det ett avtal mellan oss och den som tränar och därför behöver du som vill träna själv under våra obemannade tider vara minst 18 år.

Om du som vuxen vill träna tillsammans med ditt barn/ungdom så behöver du ett autogiroabonnemang eller årskort som inkluderar gym. Har du det kan du "koppla på" ett barn/ungdom för 100 kr/månad.

För oss är det viktigt att erbjuda en lugn miljö där man kan fokusera på träningen. Det händer ibland att barn och ungdomar är högljudda eller på annat sätt stör övriga medlemmar. Därför förbehåller vi oss alltid rätten att avsluta ett upplägg där barn/ungdomar tränar om vi märker att andra medlemmar störs för mycket.