Gruppträning, spinning, soma move & effektiv cirkelträning

De flesta av våra gruppträningspass hålls på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden. Yoga finns det däremot mycket av på båda våra anläggningar.

Provträna en klass

Du kan provträna en klass för 150:- (gruppträning) respektive 180:- (yoga/pilates). Om du sedan köper valfritt kort med start från samma datum kan du dra av den summan. Ditt kort kostar dig då inget extra.

Gruppträningsklasser - droppa in när det passar

Nedan beskrivs de klasstyper som vi erbjuder som drop-in-klasser på våra anläggningar, främst på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden. När du har ett giltigt träningskort kan du delta så mycket du vill när det passar dig. För aktuella scheman se huvudmenyn.

Du måste inte boka men det underlättar vid incheckning

Det händer nästan aldrig att det blir helt fullbokat på våra drop-in-klasser. Därför behöver du normalt sett inte tänka på att boka utan det går bra att bara komma. Dock så underlättar det vid incheckning om du har bokat, så boka gärna via vår app när du är på väg till klassen eller precis när du anländer.

GT1

STRENGTH n' Anaerobic

Anaerobisk träning är intensiv intervallbaserad träning, det mest effektiva sättet att öka din kondition.

Klasser

- Spinning +styrka ben
- CirkelFys +styrka helkropp
- HIIT (Högintensiv intervallträning)

Coreträning

DANCE n' Aerobic

I aerobisk träning håller du en hög men hyfsat jämn pulsnivå, som t.ex. i dans!

Klasser

- Core/Bål +styrka bål
- SomaMove +styrka +smidighet
- Dans: LatinMix
- Stark mamma/kvinna +styrka bål & helkropp

Just nu finns inga kommande gruppträningsrelaterade kurser eller events att presentera.

Våra nuvarande ordinarie gruppräningsinstruktörer

Anneli Mahara
  • Licensierad SomaMove instruktör

Efter att ha undervisat yoga i 15 år blev jag nyfiken på att prova på att instruera i en annan träningsform.

Det kändes då naturligt att välja SomaMove som kan beskrivas som en blandning av yoga, funktionell träning med inspiration från kampsport och där andetaget precis som inom yoga har en central roll.

Jag älskar att hålla SomaMove dels för att den är fartfylld, atletisk och fysiskt utmanande men samtidigt mjuk och tillgänglig för alla. .  .

Boaz Cohen

Boaz har jobbat professionellt med träning och förbättring av fysiska förmågor i över trettiofem (35) år.

De första 25 åren som professionell dansare i världskända dans kompanier; The Kibbutz Contemporary Dans Company och 17 år i Cullbergbaletten under ledningen av Mats Ek, Carolyn Carlson och Johan Inger.

Boaz upptäckte Pilates år 1999 då skadade han skadade ryggen och vanliga behandlingar hos kiropraktorer, naprapater och akupunktörer inte räckte till. Tre månader senare var han tillbaka på fötterna och dansade på scenen.

År 2005 gick han sin första Pilatesinstruktörs-utbildning och sedan dess forsätter han att utbilda mig, så gott som varje år, på olika workshops och kurser med kända mästare som Carita Lesche, Michael king, Deborah Lessen, Amy Taylor Alpers och Peter Roel bland andra.

Boaz jobbar idag som egenföretagare som dansare, danslärare och Pilatesinstruktör.

Jenny Etzell Reyes

Det tog inte många pilatesklasser i gymmen vid universitetet för Jenny att bli fast i denna underbara träningsform. Över tio år senare är Pilates fortfarande en stor del av hennes liv. Jenny blev certifierad pilatesinstruktör år 2015 i New York vid Pilates Academy International. Sedan dess har hon delat sina kunskaper om pilates i fyra länder på fyra olika språk. Jenny hade även ett framgångsrikt företag i Paris där bland hennes kunder även fanns saudiarabiska prinsessor.  

Joakim Sundqvist
  • Spinning - World Class Education
  • Pilates - Hälsa för Kropp och Knopp (Anja Näslund)
  • Soma Move - Friskgymnasten

Jag har tränat styrketräning i ett decennium och fastnade ett bra tag för CrossFit och liknande cirkelträningsupplägg. Innan dess var det mestadels konditionsträning och fotboll som lockade.

Skador och problem med kroppen har gjort att jag gärna väver in övningar som ökar rörlighet. Där är jag inspirerad av de nya metoder som kommer nu och som ser kroppens muskler och vävnader som ett integrerat system och inte bara enskilda muskler. Såna övningar försöker sträcka ut hela kroppen i olika riktningar så att hela bindväven som omsluter musklerna stretchas.

Rörlighetsträning, konditionsträning och styrketräning i en härlig kombo som gärna får vara kreativ och rolig är det du kan förvänta dig av mina klasser.

Viktoria Lindskog
  • Aerobic, Step, Dans - Safe
  • BodyPump, BodyBalance - LesMills
  • Tribal Yoga, Pilates - LindEducation