Gruppträning, spinning, soma move & effektiv cirkelträning

De flesta av våra gruppträningspass hålls på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden. Yoga finns det däremot mycket av på båda våra anläggningar.

Provträna en klass

Du kan provträna en klass för 175:- (gruppträning) respektive 200:- (yoga). Om du sedan köper valfritt kort med start från samma datum kan du dra av den summan. Ditt kort kostar dig då inget extra.

Gruppträningsklasser - droppa in när det passar

Nedan beskrivs de klasstyper som vi erbjuder som drop-in-klasser på våra anläggningar, främst på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden. När du har ett giltigt träningskort kan du delta så mycket du vill när det passar dig. För aktuella scheman se huvudmenyn.

Du måste inte boka men det underlättar vid incheckning

Om du saknar kort, vill prova på en gång går det bra att göra det genom att maila till info@kroppsverkstan.org. Vi bokar då in dig på ett pass mot att du i förväg betalar via swish.
Du kan också chansa att det finns plats och droppa in men pga pandemin har vi begränsat med platser så chansen är stor att det är fullbokat.

GT1

STRENGTH n' Anaerobic

Anaerobisk träning är intensiv intervallbaserad träning, det mest effektiva sättet att öka din kondition.

Klasser

- Spinning +styrka ben
- CirkelFys +styrka helkropp
- HIIT (Högintensiv intervallträning)

Coreträning

DANCE n' Aerobic

I aerobisk träning håller du en hög men hyfsat jämn pulsnivå, som t.ex. i dans!

Klasser

- Core/Bål +styrka bål
- SomaMove +styrka +smidighet
- Dans: LatinMix
- Stark mamma/kvinna +styrka bål & helkropp

Just nu finns inga kommande gruppträningsrelaterade kurser eller events att presentera.

Våra nuvarande ordinarie gruppräningsinstruktörer

Anneli Mahara
  • Licensierad SomaMove instruktör

Efter att ha undervisat yoga i 15 år blev jag nyfiken på att prova på att instruera i en annan träningsform.

Det kändes då naturligt att välja SomaMove som kan beskrivas som en blandning av yoga, funktionell träning med inspiration från kampsport och där andetaget precis som inom yoga har en central roll.

Jag älskar att hålla SomaMove dels för att den är fartfylld, atletisk och fysiskt utmanande men samtidigt mjuk och tillgänglig för alla. .  .

Josefine Chiacchiero
  • Soma Move

Josefine är utbildad dans- och språklärare från Dans-och Cirkushögskolan, Stockholms Universitet och Kulturama i Stockholm. Under flera år arbetade hon som dansare, koreograf och producent inom Scenkonst och vidareutbildade sig inom flamenco i Spanien. Läraryrket har alltid varit en del av hennes verksamhet och sedan 2019 arbetar hon som gymnasielärare och Soma Move instruktör. 

På mina klasser får du en dynamisk träningsmöjlighet med omväxlande fokus på styrka, flexibilitet, flöde och stillhet. Du väljer ditt eget tempo och din egen utmaning. Många utrrycker att de känner sig stärkta både i kropp och sinne efter ett pass. Jag guidar dig med lugn och kraft till mod och nyfikenhet.

Sara Kullander
  • Kandidatexamen i Folkhälsa - Gymnastik och idrottshögskolan

Att instruera gruppträning handlar för mig om att förmedla säker träning som kan anpassas till varje deltagares dagsform eller tidigare träningserfarenhet. Målet med mina pass är att få varje individ att känna sig stolt över sin kapacitet när hen går hem och att träningen ska kännas såväl glädjefylld som utmanande.

Viktoria Lindskog
  • Aerobic, Step, Dans - Safe
  • BodyPump, BodyBalance - LesMills
  • Tribal Yoga, Pilates - LindEducation