Gruppträning, spinning, soma move & effektiv cirkelträning

De flesta av våra gruppträningspass hålls på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden. Yoga finns det däremot mycket av på båda våra anläggningar.

Provträna en klass

Du kan provträna en klass för 150:- (gruppträning) respektive 180:- (yoga/pilates). Om du sedan köper valfritt kort med start från samma datum kan du dra av den summan. Ditt kort kostar dig då inget extra.

Gruppträningsklasser - droppa in när det passar

Nedan beskrivs de klasstyper som vi erbjuder som drop-in-klasser på våra anläggningar, främst på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden. När du har ett giltigt träningskort kan du delta så mycket du vill när det passar dig. För aktuella scheman se huvudmenyn.

Du måste inte boka men det underlättar vid incheckning

Det händer nästan aldrig att det blir helt fullbokat på våra drop-in-klasser. Därför behöver du normalt sett inte tänka på att boka utan det går bra att bara komma. Dock så underlättar det vid incheckning om du har bokat, så boka gärna via vår app när du är på väg till klassen eller precis när du anländer.

GT1

STRENGTH n' Anaerobic

Anaerobisk träning är intensiv intervallbaserad träning, det mest effektiva sättet att öka din kondition.

Klasser

- Spinning +styrka ben
- CirkelFys +styrka helkropp
- HIIT (Högintensiv intervallträning)

Coreträning

DANCE n' Aerobic

I aerobisk träning håller du en hög men hyfsat jämn pulsnivå, som t.ex. i dans!

Klasser

- Core/Bål +styrka bål
- SomaMove +styrka +smidighet
- Dans: LatinMix
- Stark mamma/kvinna +styrka bål & helkropp

Just nu finns inga kommande gruppträningsrelaterade kurser eller events att presentera.

Våra nuvarande ordinarie gruppräningsinstruktörer

Anneli Mahara
  • Licensierad SomaMove instruktör

Efter att ha undervisat yoga i 15 år blev jag nyfiken på att prova på att instruera i en annan träningsform.

Det kändes då naturligt att välja SomaMove som kan beskrivas som en blandning av yoga, funktionell träning med inspiration från kampsport och där andetaget precis som inom yoga har en central roll.

Jag älskar att hålla SomaMove dels för att den är fartfylld, atletisk och fysiskt utmanande men samtidigt mjuk och tillgänglig för alla. .  .

Jenny Etzell Reyes

Det tog inte många pilatesklasser i gymmen vid universitetet för Jenny att bli fast i denna underbara träningsform. Över tio år senare är Pilates fortfarande en stor del av hennes liv. Jenny blev certifierad pilatesinstruktör år 2015 i New York vid Pilates Academy International. Sedan dess har hon delat sina kunskaper om pilates i fyra länder på fyra olika språk. Jenny hade även ett framgångsrikt företag i Paris där bland hennes kunder även fanns saudiarabiska prinsessor.  

Joakim Sundqvist
  • Spinning - World Class Education
  • Pilates - Hälsa för Kropp och Knopp (Anja Näslund)
  • Soma Move - Friskgymnasten

Jag har tränat styrketräning i ett decennium och fastnade ett bra tag för CrossFit och liknande cirkelträningsupplägg. Innan dess var det mestadels konditionsträning och fotboll som lockade.

Skador och problem med kroppen har gjort att jag gärna väver in övningar som ökar rörlighet. Där är jag inspirerad av de nya metoder som kommer nu och som ser kroppens muskler och vävnader som ett integrerat system och inte bara enskilda muskler. Såna övningar försöker sträcka ut hela kroppen i olika riktningar så att hela bindväven som omsluter musklerna stretchas.

Rörlighetsträning, konditionsträning och styrketräning i en härlig kombo som gärna får vara kreativ och rolig är det du kan förvänta dig av mina klasser.

Josefine Chiacchiero
  • Soma Move

Josefine är utbildad dans- och språklärare från Dans-och Cirkushögskolan, Stockholms Universitet och Kulturama i Stockholm. Under flera år arbetade hon som dansare, koreograf och producent inom Scenkonst och vidareutbildade sig inom flamenco i Spanien. Läraryrket har alltid varit en del av hennes verksamhet och sedan 2019 arbetar hon som gymnasielärare och Soma Move instruktör. 

På mina klasser får du en dynamisk träningsmöjlighet med omväxlande fokus på styrka, flexibilitet, flöde och stillhet. Du väljer ditt eget tempo och din egen utmaning. Många utrrycker att de känner sig stärkta både i kropp och sinne efter ett pass. Jag guidar dig med lugn och kraft till mod och nyfikenhet.

Viktoria Lindskog
  • Aerobic, Step, Dans - Safe
  • BodyPump, BodyBalance - LesMills
  • Tribal Yoga, Pilates - LindEducation