Olika sätt att redovisa din friskvård

Friskvårdsbidrag innebär att en arbetsgivare skattefritt kan bekosta motion & friskvård för sin personal. Beloppet som kan ges är i stort sett upp till din arbetsgivare att bestämma och varje företag kan sätta egna kriterier kring ersättningen. Bidraget gäller inte för enskilda firmor eller kommanditbolag och vad som räknas som motion & friskvård kan du läsa mer utförligt om på Skatteverket.

 

Det mesta som Kroppsverkstan & Yogarummet erbjuder räknas som friskvård, även personlig träning och de flesta kurser och events som anordnas. Inga produkter eller varor räknas som friskvård.

 

Hämta dina kvitton i vår kundportal

Om du köper direkt i receptionen så får du kvittot i handen men det kan funka minst lika smidigt att köpa via kundportalen och få kvittot digitalt.

Swish/kortbetalning – Vid köp genom betalsätt swish eller kortbetalning skapas kvitton direkt i kundportalen.

Faktura – Vid köp genom betalsätt faktura skapas kvitto i kundportalen ca två bankdagar efter din betalning. Du kan även kombinera fakturan med transaktionskvittot från din bankbetalning för att redovisa ditt utlägg.

Autogiroavtal – Kvitton skapas efter varje månadsdragning och du kan efter valfritt antal månader hämta ett samlingskvitto för den period du önskar redovisa.

Du loggar in i vår kundportal för att hämta dina kvitton. Klicka på ”Glömt lösenord” vid inlogg om du saknar lösenord.

 

Förskottsbetalning

Om du vill betala för träning några månader eller ett år framåt och få ett enda kvitto att lämna in till din arbetsgivare så passar alla träningskort att köpa förutom våra autogiroavtal.

Har du autogiroavtal och vill förskottsbetala?

Du kan avsluta autogiroavtalet och betala för resterande månader av bindnings-/uppsägningstiden. När kortet gått ut kan du köpa årskort istället eftersom det passar förskottsbetalning bättre. Maila oss.
Du kan hämta ett samlingskvitto för de månader som redan har dragits och köpa till behandlingar, kurser och workshops för resten av din friskvårdspeng. Du får medlemsrabatt på de köpen!

Du kan kanske vänta tills tillräckligt många månader har dragits och lämna in ditt kvitto senare?
Autogiroavtal – kvitton bildas efterhand, hämta samlingskvitto

Om du väljer något av våra autogiroabonnemang så dras träningsavgiften den 28:e varje månad från ditt bankkonto. Du kan när som helst logga in i kundportalen och hämta ett samlingskvitto för en valfri period bakåt i tiden.

 

Actiway/ePassi

 

Wellnet