Nyhet! – Prova på kort

Köp vårt prova på kort för 550:- och träna så mycket du vill under 30 dagar.

Detta är en perfekt lösning för dig som vill testa våra yoga och gruppträningsklasser under 30 sammanhängande dagar.

Erbjudandet kan bara användas vid ett tillfälle och är personliga. Kortet gäller ej gym

 

Köp kortet här

På både Yogarummet Björkhagen och Yogarummet Bagarmossen erbjuder vi ett stort utbud av öppna drop-in-klasser. Allt från mer dynamisk till lugn Hatha yoga, välgörande Kundaliniyoga och stillsam, meditativ och djupgående Yinyoga och Restorative yoga. Följ ditt favoritpass vecka efter vecka eller blanda som du vill.

 

Våra yogastudios erbjuder tillsammans det största yogautbudet i södra Stockholm men vi behåller fortfarande vår jordnära och personliga prägel.

 

Låt dig inspireras och växa med oss, som människa, i närvaro och i självkärlek. Kom ner i varv och kom ner i kroppen. Vila i din andning, hitta balans och klarhet.

 

Prova en klass till drop-in-pris och dra av summan från valfritt kort

Du kan prova en klass till drop-in-pris innan du bestämmer dig för att köpa medlemskap. Denna summa kan du sedan dra av från valfritt kort (klippkort, autogiro etc) mot att kortet startar från det datum du köpte din drop in. (Gäller endast 1 drop in betalning/medlemskap)

 

För att prova en klass kan du antingen dyka upp och köpa en drop in på anläggningen i mån av plats, alternativt mejla till info@kroppsverkstan.org så bokar vi in dig på ett pass mot att du i förväg betalar via swish.

Drop in på Yogarummets yoga: 200:-

Hatha yoga

Hathayoga är samlingsnamnet för all fysisk yoga där kroppen används som vårt främsta redskap för att skapa balans och hitta tillbaka till vårt naturliga tillstånd.

Ett hathayogapass består av klassiska yogapositioner (asanas) med fokus på andning och inre närvaro och som arbetar igenom hela kroppen för att lösa upp spänningar i muskler och leder, göra dig mer smidig och stärka upp kroppen. Passen varierar utefter lärarens egna sammansättning av rörelser.

 

  • Hatha Flow– En mer dynamisk yogaform där man utgår från grunderna i Hatha Yoga och utför de olika positionerna i ett flöde länkat med andetaget.

 

  • Hatha Strong flow– Ett starkare och kanske lite mer fysiskt utmanande flöde men med andetaget som ankare.

 

  • Lugn Hatha– En lugnare yogaform i ett långsammare tempo med färre yogapositioner som du ofta håller lite längre.

 

  • Hatha Basic– En grundläggande hatha yogaklass med mer detaljerade genomgångar av yogapositionerna.

 

  • Hatha Core- Hatha yoga med fokus på att stärka upp din core, mage och rygg.

 

  • Yin & Yangyoga– En komboklass av hatha flow och yinyoga.

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga passar alla, oavsett ålder och vart vi befinner oss i livet.

Dynamiska övningar tillsammans med andnings-tekniker, meditativt fokus och mantrasång hjälper oss att uppnå fysisk, känslomässig och mental balans.

 

Yin yoga - mjuk & meditativ

En lugn yogaform som är en blandning av yoga, medveten vila, balansering av kroppens energisystem med fokus på att stimulera kroppens bindväv istället för muskler. De olika positionerna hålls mellan 3-5 min för att du ska hinna med att mjukna, slappna av i kroppen och landa djupare in i positionerna (s.k passiv stretch) och låta sinnet gå ner i varv.

 

Afterwork Yinyoga bjuder in dig till att mjukt landa efter en vecka på jobbet, öppna upp för helgens ledighet eller bara ta hand om dig precis där du är.

Vi gör några lätt uppmjukande rörelser, sedan vilar vi in i stilla positioner & återhämtar oss på djupet i kropp & sinne.

Restorative Yoga

Restorative Yoga är en meditativ och terapeutisk yogaform som handlar om att slappna av och skapa återhämtning, fysiskt, mentalt och själsligt.

Du placerar dig i behagliga positioner, som är helt utan ansträngning för kroppen, med stöd av bolster, block och filtar en längre tid, c.a 10-20 min.

Restorative yoga handlar om att slappna av och låta kroppen vila och återhämta sig.

 

Vinyasa flow

En fysisk yogaform där vi varvar styrka, balans och smidighet, rör oss in i och ut ur de olika positionerna (asanas) i ett flöde, i samklang med andningens rytm.