Ta med din bebis på klassen eller kom själv

Hos oss på Yogarummet i Björkhagen erbjuder vi dig som nybliven mamma 1 pass i veckan. På mamma-klasserna är oftast bebisarna med, men det går självklart jättebra att som nybliven mamma komma själv om man har möjlighet.

 

Våra mammaklasser passar även dig som är gravid och vill hålla igång med träningen men kanske fokusera lite mer på bäckenbotten och inre magmuskulatur.

 

På våra systeranläggning Kroppsverkstan i Hammarbyhöjden erbjuder vi ytterligare 2 klasser/vecka för er som är nyblivna mammor.

 

Tidsperiod – när passar dessa klasser?

Vi rekommenderar att du har varit på din efterkontroll innan du börjar träna hos oss så du fått klartecken från barnmorskan att det går bra att börja träna. Vi rekommenderar sen att du börjar försiktigt med vår yoga/pilates klass för att försiktigt börja.

 

När bebisen börjar krypa brukar det vara läge att sluta gå på klasserna då det oftast resulterar i att man får springa efter bebisen mer än träna, men detta är individuellt. Har man möjlighet att fortsätta träna, både med eller utan bebis, är man självklart välkommen.

Våra klasser

Stark mamma – (Hålls på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden) ett styrkepass med fokus på bäckenbotten. Vi utmanar kroppens stabilitet med olika styrkeövningar, både med och utan redskap som hantlar, skivstång, lösa viktplattor och miniband.

 

Mamma Pilates – vi kombinerar övningar inspirerade av yoga & pilates som sträcker ut kroppen, ökar cirkulationen  och stärker djupa magmuskler samt sätes- och hållningsmuskulatur. Med eller utan din bebis!

 

Boka nu

Prova en klass till drop-in-pris och dra av summan från valfritt kort

Du kan prova en klass till drop-in-pris innan du bestämmer dig för att köpa medlemskap. Denna summa kan du sedan dra av från valfritt kort (klippkort, autogiro etc) mot att kortet startar från det datum du köpte din drop in. (Gäller endast 1 drop in betalning/medlemskap)

 

För att prova en klass kan du antingen dyka upp och köpa en drop in på anläggningen i mån av plats, alternativt mejla till info@kroppsverkstan.org så bokar vi in dig på ett pass mot att du i förväg betalar via swish.

Drop in på mammaträning: 175:-