Om oss

Med tre träningsanläggningar i södra Stockholm. Kroppsverkstan är ett hälsocenter i Hammarbyhöjden med gym, gruppträning och behandlingscenter. Yogarummet Bagarmossen är en mer renodlad yogastudio i egna lokaler i Bagarmossens Folkets Hus och nyöppnade Yogarummet Björkhagen är en yogastudio i rymliga lokaler som förutom yoga även erbjuder konserter för djupavslappning, dansklubb och hälsocafé.

 

Vi vill kunna erbjuda en personlig, hemtrevlig och mysig atmosfär med fokus på att må bra! Du ska kunna slappna av och vara dig själv, bara komma som du är vare sig du är helt nyvaken eller stressad efter en hektisk dag på jobbet.

 

Vi som sköter driften av våra anläggningar kan du snart läsa om på denna sida. Yogalärare, gruppträningsinstruktörer, personliga tränare och behandlingsterapeuter kan du redan nu läsa om. Några som vi uppskattar men som inte presenteras personligen är de karmayogisar som hjälper till med incheckning inför vissa klasser och med att öka trivseln för medlemmar och besökare.

 

Våra telefon- och besökstider

Oavsett var du tränar så kan du alltid kontakta Kroppsverkstan Hammarbyhöjden med dina frågor och önskemål. Det är också där du hamnar då du ringer oss.

Välj anläggning