Kontakta oss

  Receptionens öppettider Björkhagen

   

  Besökstider
  Vi öppnar receptionen 20 minuter innan klassen startar

   

  Besöksadress: Halmstadsvägen 41, Björkhagen

  Frågor och svar

  Covid-19, hur anpassas er verksamhet? Vi håller öppet men anpassar utbudet efter deltagande och följer rekommendationer: ser till att det finns tvål, desinficering, handsprit. Yoga och gruppträning hålls med reducerat maxantal för att kunna hålla social distansering om ca 2 meter. Vissa pass hålls utomhus och vi erbjuder även livesändning av klasser för träning hemifrån. Redskap delas i så liten mån som möjligt och vi ber dig därför använda egen yogamatta om du har.

   

  Boka klass: Under Corona-krisen rekommenderas bokning, dels eftersom klasser kan ställas in väldigt sent pga lärares sjukdomssymptom och du som är bokad då får ett meddelande, dels eftersom klasserna har färre maxantal.

   

  Behöver jag BOKA pass? Se om Covid-19 ovan om vad som gäller under Corona-krisen. Under normala tider är det väldigt sällan fullt så så kan du bara komma, ca 10 min innan pass-start.
  OBS! Vissa pass på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden hålls då receptionen är stängd, i så fall går du direkt till gruppsalen 10 meter bredvid gymingången. Vissa av dessa pass kan ej bokas. Är receptionen öppen checkar du alltid in på pass via receptionen.

   

  Jag får FRISKVÅRD, hur får jag kvitto/hur gör jag? Läs mer på vår sida om hur du köper och redovisar din friskvård hos oss.

  Jag ska på BEHANDLING men kommer inte in? Behandlingscentret är på nummer 14, inte vid gymingången. I din orderbekräftelse och i det sms som skickas strax innan din behandling ser du adress och portkod.

  När kan jag PROVA gymmet? Du kan prova gymmet på Kroppsverkstan Hammarbyhöjden då receptionen är öppen, se tider nedan. Bara att komma då. Under gymmets öppettider kan endast de med nyckelbricka komma in.