Nyhet! – Prova på kort

Köp vårt prova på kort för 500:- och träna så mycket du vill under 30 dagar.

Detta är en perfekt lösning för dig som vill testa våra yoga och gruppträningsklasser under 30 sammanhängande dagar.

Erbjudandet kan bara användas vid ett tillfälle och är personliga. Kortet gäller ej gym

 

Köp kortet här

På både Yogarummet Björkhagen och Yogarummet Bagarmossen erbjuder vi ett stort utbud av öppna drop-in-klasser. Dynamisk eller lugn Hatha yoga, välgörande och oftast mjuk Kundaliniyoga eller stillsam, meditativ och djupgående Yin-yoga & Restorative. Följ ditt favoritpass vecka efter vecka eller blanda som du vill.

 

Våra yogastudios erbjuder tillsammans det största yogautbudet i södra Stockholm men vi behåller fortfarande vår jordnära och personliga prägel.

 

Låt dig inspireras och växa med oss, som människa, i närvaro och i självkärlek. Kom ner i varv och kom ner i kroppen. Vila i din andning, hitta balans och klarhet.

Provträna en klass

Du kan provträna en yoga för 200:- . Om du sedan köper valfritt kort med start från samma datum kan du dra av den summan.

 

Boka nu

Gilla oss på Facebook

Via våra Facebook-sidor får du uppdatering och information om klasserna, t ex lite mer information om det är vikarie eller om det är något speciellt tema på en klass.

Yogaklasser – droppa in när det passar

Nedan beskrivs de yogaformer som vi erbjuder som drop-in-klasser på våra yogastudios. När du har ett giltigt kort kan du delta så mycket du vill när det passar dig. För aktuella scheman se huvudmenyn.

Du måste inte boka men det underlättar vid incheckning

 

Om du saknar kort, vill prova på en gång går det bra att göra det genom att maila till info@kroppsverkstan.org. Vi bokar då in dig på ett pass mot att du i förväg betalar via swish.
Du kan också chansa att det finns plats och droppa in men pga pandemin har vi begränsat med platser så chansen är stor att det är fullbokat.

Hatha yoga

Hathayoga är samlingsnamnet för all fysisk yoga där kroppen används som vårt främsta redskap för att skapa balans och hitta tillbaka till vårt naturliga tillstånd.

Ett hathayogapass består av klassiska yogapositioner (asanas) med fokus på andning och inre närvaro och som arbetar igenom hela kroppen för att lösa upp spänningar i muskler och leder, göra dig mer smidig och stärka upp kroppen. Passen varierar utefter lärarens egna sammansättning av rörelser.

 

  • Hatha Flow- En mer dynamisk yogaform där man utgår från grunderna i Hatha Yoga och utför de olika positionerna i ett flöde länkat med andetaget.

 

  • Hatha Strong flow- Ett starkare och kanske lite mer fysiskt utmanande flöde men med andetaget som ankare.

 

  • Lugn Hatha- En lugnare yogaform i ett långsammare tempo med färre yogapositioner som du ofta håller lite längre.

 

  • Hatha Basic- En grundläggande hatha yogaklass med mer detaljerade genomgångar av yogapositionerna.

Yin yoga - mjuk & meditativ

En lugn yogaform som är en blandning av yoga, medveten vila, balansering av kroppens energisystem med fokus på att mjuka upp bindväven. De olika positionerna hålls mellan 3-5 min för att kroppen ska hinna med och mjukna och slappna av.

Afterwork Yinyoga bjuder in dig till att mjukt landa efter en vecka på jobbet, öppna upp för helgens ledighet eller bara ta hand om dig precis där du är.

Vi gör några lätt uppmjukande rörelser, sedan vilar vi in i stilla positioner & återhämtar oss på djupet i kropp & sinne.

Vinyasa flow

En fysisk yogaform där vi varvar styrka, balans och smidighet, rör oss in i och ut ur de olika positionerna (asanas) i ett flöde, i samklang med andningens rytm.